OPRITTEN & TERRASSEN

Verstrepen projects uit Nieuwrode, expertise van betonwerken tot grondwerken. Duurzaam vakmanschap aan een eerlijke prijs

Verstrepen Projects - Aanleg van Opritten & Terrassen

Opritten & Terrassen in Harmonie met Uw Woning

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor het aanleggen van opritten en terrassen? In Nieuwrode kunt u rekenen op Kevin Verstrepen, de zaakvoerder van Verstrepen Projects.

Stijlvolle Betonnen Terrassen

U kunt Verstrepen Projects ook inschakelen voor het gieten van betonnen terrassen. Er zijn diverse grijstinten beschikbaar, en uw terras kan volledig op maat en in de gewenste vorm worden gerealiseerd. Wij verstrekken graag professioneel advies dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van betonnen afscheidingen en diverse herstellingswerkzaamheden.

50

Verstrepen Projects in Nieuwrode

Weerstand tegen Onkruid en Mos

Een betonnen oprit is buitengewoon duurzaam en vergt weinig onderhoud. Deze solide constructie voorkomt ook de groei van mos en onkruid. Voegen raken niet los, wat betekent dat onkruid geen kans krijgt om tussen de kieren door te groeien. Mos hecht zich evenmin vast aan een betonnen oprit of terras. Dit betekent dat u aanzienlijk minder tijd hoeft te besteden aan onderhoud na de aanleg. Bovendien verloopt de installatie veel efficiënter dan bij het kiezen van klinkers. Kiezen voor een betonnen oprit brengt uitsluitend voordelen met zich mee.