BETONNEN TRAPPEN

Verstrepen projects uit Nieuwrode, expertise van betonwerken tot grondwerken. Duurzaam vakmanschap aan een eerlijke prijs

Kies voor een Strak Resultaat met Gepolijste Vloeren en Trappen

Betonnen Trappen voor Zowel Privé als Zakelijk Gebruik


Overweegt u het plaatsen van betonvloeren of betonnen trappen in uw woning of bedrijfspand? In Nieuwrode en ver daarbuiten staat Verstrepen Projects tot uw dienst, een aannemer met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche.

Ontdek Onze Werkwijze

Zodra we uw aanvraag ontvangen, plannen we graag een uitgebreid gesprek om uw wensen te bespreken. Op basis van deze informatie stellen we een vrijblijvende offerte op. Na uw goedkeuring vragen we een aanbetaling, waarna we een nieuwe afspraak maken om de werkzaamheden in te plannen. De gemiddelde wachttijd voor nieuwe projecten bedraagt 2 tot 3 maanden. Voor kleinere opdrachten kunnen we soms flexibel inspelen op onze agenda. Aarzel niet om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

42

Verstrepen Projects in Nieuwrode

Op Maat Gemaakte Trappen

Onze betonnen trappen worden volledig op maat vervaardigd. Het polijsten gebeurt in ons atelier in Nieuwrode of ter plaatse, afhankelijk van uw projectvereisten. Wij bieden betonnen trappen aan voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Onze trappen zijn robuust en geschikt voor verschillende toepassingen in diverse gebouwen. U als klant heeft de vrijheid om zowel de vorm als de grijstint van de trap te bepalen.