grondwerken

Verstrepen projects uit Nieuwrode, expertise van betonwerken tot grondwerken. Duurzaam vakmanschap aan een eerlijke prijs

Verstrepen Projects - Kleine Grond- en Graafwerken

Grond- en Graafwerken, Zowel Klein als Groot, voor Particulieren en ProfessionalsWanneer het aankomt op grond- en graafwerken in Nieuwrode en omgeving, kunt u vertrouwen op Verstrepen Projects voor onberispelijk vakmanschap. Wij voeren werkzaamheden uit in Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg.

Klein en Groot: Onze Specialiteit

Of het nu gaat om het graven van een kuil voor een regenwatertank, het egaliseren van uw tuin, rioleringswerken, of het bouwrijp maken en nivelleren van een terrein, wij staan klaar om u te helpen. Met onze jarenlange ervaring en geschikte apparatuur kunnen we elke taak nauwkeurig en succesvol uitvoeren. We bieden ook de mogelijkheid om onze Minigraver Bobcat 2 Ton inclusief machinist te huren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verhuur van onze minigraver.

81

Verstrepen Projects in Nieuwrode

Kwalitatieve Graafwerken

Verstrepen Projects heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het uitgraven van opritten, het graven van zwembaden en vijvers, het aanleggen van sleuven voor nutsvoorzieningen en funderingen. We komen graag bij u langs om uw opdracht tot in detail te bespreken. Op basis daarvan stellen we een vrijblijvende offerte op. Zodra u akkoord gaat, vragen we een voorschot en plannen we in overleg de werkzaamheden in.