keerwanden

Verstrepen projects uit Nieuwrode, expertise van betonwerken tot grondwerken. Duurzaam vakmanschap aan een eerlijke prijs

Verstrepen Projects - Plaatsen van L-Profielen

Kwaliteit Gegarandeerd bij het Plaatsen van L-Profielen en KeerwandenBent u op zoek naar een ervaren aannemer voor het plaatsen van L-profielen? In Nieuwrode kunt u vertrouwen op de meer dan 25 jaar ervaring van Verstrepen Projects.

Kies voor Stevigheid

Keermuren of keerwanden worden vaak ingezet om taluds te verstevigen en hoogteverschillen op te vangen. Dankzij hun gewicht en brede basis bieden ze een solide constructie die de tand des tijds met gemak doorstaat. Bovendien nemen L-profielen geen vocht op, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik bij de aanleg van zwemvijvers en zwembaden.

48

Verstrepen Projects in Nieuwrode

Creatieve Oplossingen voor Hoogteverschillen

Onze keerwanden zijn beschikbaar in verschillende hoogtes en lengtes. Ze kunnen ook worden gebruikt om verschillende niveaus in de tuin te creëren, waardoor u een groen paradijs met verrassende reliëf kunt realiseren. L-profielen worden tevens ingezet om tuinafscheidingen te ondersteunen en zijn vaak de stabiele factor in grotere projecten.