Betonvloeren

Verstrepen projects uit Nieuwrode, expertise van betonwerken tot grondwerken. Duurzaam vakmanschap aan een eerlijke prijs

Verstrepen Projects - Betonnen Vloeren

Betonvloeren voor Particulieren, Winkels en Industriële Toepassingen

Bent u op zoek naar meer informatie over het aanleggen van betonnen vloeren? In Nieuwrode staat Verstrepen Projects voor u klaar met professioneel advies en een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit bij uw project. Wij verzorgen betonvloeren voor particulieren, winkels en industriële gebouwen. Zelfs voor buitentoepassingen kunnen wij naadloze betonvloeren leveren. Onze werkzaamheden vinden plaats in Nieuwrode, Aarschot, Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg.

Over Ons

Kevin Verstrepen is een ervaren bekister met meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Hij heeft van zijn passie voor het werken met beton zijn beroep gemaakt en Verstrepen Projects opgericht. Vandaag de dag heeft ons bedrijf een solide reputatie opgebouwd en tevreden klanten. Kevin streeft altijd naar de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit en hecht veel waarde aan hoogwaardige, duurzame constructies.

32

Verstrepen Projects in Nieuwrode

Voordelen van Betonvloeren

Betonvloeren bieden talloze voordelen. Dit materiaal droogt snel, waardoor u snel kunt beginnen met de uiteindelijke afwerking met tegels of parket. De constructie is eenvoudig te plaatsen, zowel in particuliere als professionele omgevingen, is gemakkelijk in onderhoud en heeft een lange levensduur. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende kleuren.